OneCNCXR4 20.46

Omdat de meeste van deze update heeft gevolgen voor alle OneCNCXR4 versies is het aanbevolen dat alle OneCNCXR4 gebruikers updaten naar deze versie.

Toevoegingen
In antwoord op veler verzoek OneCNCXR4 versie 20,46 nu export en import van alle soorten kleuren lijn lagen en afmetingen.

Talen
De Koreaanse taal heeft een grote update gehad en alle Koreaanse gebruikers zouden worden aangespoord om deze versie te installeren.

Aanpassingen
DXF export is aangepast aan andere systemen die niet up-to-date met de 2010-versies van DXF zijn te helpen.

OneCNCXR4 werd oorspronkelijk uitgebracht voor Autodesk versie 2010 exporteren DXF en DWG echter van feedback die we hebben ontdekt dat bijna alle andere systemen van CAD ​​en CAM zijn achter in hun DXF en DWG-bestand lezen en zijn daarom niet in staat om 2010 versie bestanden te lezen op dit moment.

Wanneer gebruikers bestanden verzenden naar klanten kunnen ze niet weten wat de versie die de klant gebruikt, dus we hebben aangepast OneCNCXR4 om dit automatisch te helpen.

OneCNCXR4 is nu overgeschakeld naar eerdere versie export dus de meeste gerenommeerde systemen moeten nu in staat zijn om de export te lezen uit OneCNCXR4.

Er was een aanpassing aan de Z-niveau afwerking alleen in de "INCH" versie. Dit is een variabele instelling probleem te corrigeren alleen die versie.

Lees meer ...