OneCNC Series Opdateringer

Dette er en oversigt over alle OneCNC opdateringer.

Du vil måske bemærke nogle gange kan der være et spring i versionsnumre.

Dette skyldes, at intensiv og løbende intern test, hvor vi gennemteste versioner før frigivelsen gennemprøvede funktionelle opdateringer.

At hente opdateringer, se vores OneCNC Opdateringer side.

OneCNCXR2 8,21

Opdatering OneCNCXR2 V8.21 alle versioner udgivelsesdato 12 maj 2007

Denne opdatering gælder for alle versioner af OneCNCXR2

Dette betyder at hvis du har OneCNCXR2 uanset type, du skal installere denne opdatering.

Der har været ændringer i DXF-import
DXF-import er blevet modificeret til at passe senere versioner af denne ikke standard 2D udveksling file.We fortsætte med at finde en lang række uoverensstemmelser i produktionen af ​​DXF fra forskellige CAD primært er ikke en ordentlig standard, men snarere en reverse engineering metode til håndtering af Autocad DXF-filer og derfra mange CAD har deres egen fortolkning og uoverensstemmelser.

Tweaks er blevet udført i de andre oversættere også som en løbende proces med at forbedre behandlingen af ​​filer.

Dimensionering
funktionen Indtast dimension blev korrigeret, så radius værdier er nu indsat korrekt.

Hardware Dongle.
Vi fandt, at der i Japan er der en ny eller anden USB og vores nye serie dongles over 10.000 serien ikke ville fungere på denne PC. Disse porte fandtes at være nu installeret på NEC PC i Japan. NEC er rapporteret at have omkring 80% af det japanske marked, så vi måtte flytte hurtigt at rette op på dette problem. OneCNC have et kontor i Japan med ekspert lokale tekniske evne var vi i stand til team til at rette op på dette problem. Denne version har haft den logik modificeret til at håndtere disse nye NEC USB-porte

Denne opdatering gælder for OneCNCXR2 Mill Advantage Professionel og kun Expert.

Det har været en ændring til Planar værktøjsbanegenerering er.
Den plane værktøjsbaner er blevet ændret og udvidet i essensen af ​​at gøre toolpathing hurtigere med forbedret styring og visning. I visse tilfælde er det nu mange gange hurtigere, især på store filer med en fin finish trin over med overfladen tolerance sat højt.

Dette første billede nedenfor viser ny scanning metode til at afhøre den model for toolpathing. Du vil se, er ikke ulig en laser scanning og vi viser også udstrækninger af scanning.

Du vil nu se, at vi kun viser progressiv scanning linje toolpath bliver skabt for at fremskynde operationen.

Bunden eller tredje billede viser temp toolpath vist som vi tidligere ser det. Det rager, at vi ikke kan se temp værktøjsbaner til færdig nu. I stedet ser vi scanningen linje.

Det næste billede viser scanningen længde til den fulde størrelse af del omfang som tager ni gange så lang som den øverste billede viser reduceret til hulrummet størrelsen af ​​denne model, som vi bearbejdning med plane scanning.

Denne nye metode til scanning viser, hvad du rent faktisk scanner.

Dette billede viser temp værktøjsbaner efter scanning og behandling.

Vi har nu også vise i bunden besked spærre faktiske procentdel af behandlingen.

Denne opdatering gælder for alle OneCNCXR2 Mill versioner.

Der har været en ændring til at skære kæde konstant dybde.

Der var en modifikation i logikken i at håndtere filer, der kan have været importeret fra CAD, der havde buer oprettet eller output med omvendte retninger. Der er nu tegn på dette andet end du ikke skal se dårlig kæde, der blev set i denne geometri i fremtiden logik. Tidligere havde vi at kopiere geometri i OneCNCXR2 at rette geometri.

Der har været en ændring i Edit af værktøjsbaner
Forud for denne version, hvis du har redigeret toolpath ved at højreklikke i NC manager til at skabe redigere temp toolpath ikke fastholde og du var forpligtet til at bruge den dobbeltklikke på funktionen i manager. Dette er nu blevet ændret, så den samme handling er fra begge metoder. Dette betyder nu, hvis du højreklikker på funktionen i lederen temp toolpath forbliver indtil du klikker på det aktive vindue.

Denne opdatering gælder for OneCNCXR2 profil Express og Profil Professional.

Skift til den metode Gravering på Profiler indlejrede dele.
Der har været en omfattende ændring af metoden til udvælgelse gravering. Denne gravering er nu valgt automatisk, fordi så længe det er inde grænsen af ​​den del genkendes den automatisk og behøver ikke at blive valgt. Arbejder i en form for at vælge alle metode. Dette er fordi det er ikke kun til tekst, men også for justering linjer, der skal graveres til senere montering.

Konceptet er nu, at når du vælger grænsen af ​​en del alt inde denne grænse automatisk indgraveret medmindre valgt til hul skæring. Hvis hullerne skal bores i tilfælde af routeren og nogle laser maskiner hullerne nu ikke behøver at blive valgt, fordi det er automatisk også. Huller inde grænser kun udvælges, hvis de skal skæres snarere end at blive boret.

Denne opdatering gælder for OneCNCXR2 Wire EDM-version

OneCNCXR2 4 Akse-funktion
Den 4-akse funktionen blev modificeret til at håndtere en situation, hvor, hvis visse restriktions linjer i visse tilfælde ikke gå til ende punkter af enheder cut sti blev ikke skabt, og det holdt venter. Der er virkelig ingen ændring enhedernes linjer af restriktioner forventes fortsat at gå til endpoints selvfølgelig, men dette forhindrer permanent vente eller måske gå ned for at stoppe det.

Læs mere ...

OneCNCXR2 8.12

Opdatering OneCNCXR2 V8.12 alle versioner udgivelsesdato 5 april 2007

Denne opdatering gælder for alle versioner af OneCNCXR2

Dette er den første version af OneCNCXR2 designet til Windows Vista-operativsystemet såvel som til Windows XP og Windows2000.

Husk, inden du installerer Windows Vista og eller OneCNCXR2 på din pc køre Microsoft Windows Vista Upgrade Advisor til at fastslå, at din hardware er egnet.

Hvis du køber en ny pc være forsigtig med PC'er bliver opført som Windows Vista i stand. Du bør også tjekke Windows Vista Ready pc'er. Check her for mere information .

Også kontrollere OneCNC Forum fordi nogle brugere allerede har oplevelser at byde på, og der vil uden tvivl være flere brugere, som tiden skrider frem.

En særlig bemærkning om installation af OneCNCXR2 på Windows Vista:

Vores erfaring om installation af detail versioner af Microsoft Windows Vista Premium og Ultimate er, at grafikkortet drivere er forældet på den medfølgende CD-ROM i forhold til hvad der er tilgængeligt fra leverandørerne på nettet. Hvis du har et NVIDIA kort for eksempel, så snart du installerer Windows Vista oprette forbindelse til internettet og få de nyeste grafikdrivere , før du installerer noget software.

Vores erfaring er, at hvis du ikke gør dette OneCNCXR2 vil ikke køre til det optimale det er designet til at gøre. Vores erfaring er, at hvis du lægger de nyeste drivere OneCNCXR2 vil udføre lige så godt som på Windows XP med den ekstra fordele, som Windows Vista tilbyder.

Denne OneCNCXR2-version 8.12 er nu egnet til:

Windows Vista 32 eller 64 bit-versioner
Windows XP 32 eller 64 bit-versioner
Windows 2000

Hvis du kører Windows 2000 eller Windows XP skal du blot installere denne opdatering over din nuværende version af OneCNCXR2.

Gennemsigtigheden visning af filen til at spore blev fjernet på grund af tekniske problemer med Vista, selvom funktionaliteten af ​​auto spor ikke påvirkes.

Første liste vi den opdatering, der gælder for alle versioner af OneCNCXR2

- Helt nye Windows Vista-kompatibel grafikmotor i alle versioner.
Denne grafik motor er designet til Windows Vista, men fungerer lige så godt i Windows 2000 eller Windows XP 32 eller 64 bit operativsystemer.

Hvis du vil bruge OneCNCXR2 designet til vista anbefaler vi, at du gør følgende.

Hvis du bruger eksisterende hardware, før du installerer Windows Vista køre Windows Advisor til at kontrollere, at din hardware er egnet til at køre Windows Vista.

Hvis du køber ny hardware sikre, at det vil støtte Windows Vista og også sikre, at du har et godt grafikkort Nvidia 7-serien eller tilsvarende med et minimum af 256Meg ram på kortet.

- Ny evne til at understøtte Space Navigator 3D-enhed.
Tilføjelsen af ​​Space Navigator giver og ekstra værktøj til OneCNCXR2 brugeren. Dette giver All Time Real Time Zoom Pan og Roter af modellen i OneCNCXR2 selv mens funktioner bliver brugt, eller selv om der er dialoger åbne på skærmen Navigator er stadig funktionel.

Det erstatter ikke musen, men et værktøj til at fremskynde software til 3D-arbejde.

Ikke alene kan du styre alle de dynamiske visning, du kan klikke på den rigtige enhed for at indstille alle dine præferencer bevægelse og den venstre knap er en "passer til alle" i OneCNCXR2.

Mere information om Space Navigator kan findes her.

En særlig bemærkning om installation af denne enhed:

Hvis du køber denne enhed, det vil komme med en installations-cd i kassen. Vi har fundet disse at være de gamle drivere og er ikke egnede. Yo nødt til at gå til deres hjemmeside og hente den nyeste driver til enheden.

- Ny evne til at håndtere True Type skrifttyper i 3D, herunder test og dimensioner.
Dette giver dig nu mulighed for at bruge True Type fonte på alle 3D-fly. Uanset hvor du placerer flyet kan du nu anvende de True Type fonte enten som tekst eller dimensioner.

- Ny mulighed for at oprette PDF af model med dimensionering og eller tekst.
Du kan nu oprette en PDF herunder geometri model TrueType-fonte og eller dimensioner.

- Ny mulighed for at udskrive fra PDF dimensionerede modeller.
Du kan nu udskrive modellen, herunder dimensioner og tekst og eller geometri.

-Ny evnen til at vise True Type skrifttyper enten fyldte eller ej.
Du kan nu indstilles i Egenskaber> Display> evnen til at have skitsere TrueType-fonte eller fyldt stil.

-Ny dynamisk rotation visning baseret på midten af model
Rotationen dynamisk styring er nu baseret på midten af ​​modellen, uanset XYZ koordinatposition af modellen.

-Ny musehjulet kontrol på Main Screen Eksempel Simulering og Rest Robot
Du kan nu indstille musehjulet til Solidworks stil og formatet er anvendt til Main tegning vindue samt preview simulering og hvile robot vinduer.

-Opdateringer, der bare gælder OneCNCXR2 Profiler
OneCNCXR2 Profiler Professional og Profiler Express var der en rettelse lavet til at håndtere flere faner.

Ny evne til at have gravering på indlejrede dele. Dette gør det muligt at have geometri eller tekst for gravering på den del af rugende og efter indlejrer alle oplysninger er på reden for det. Der er ny dialog styring til at indsætte værktøjsskift koden og den relevante nødvendig for gravering, herunder dybde gravering.

Ny evne til at have router faner i profiler. Dette gør det muligt at have faner inline med profilen og kun løfte delvist i Z, så fanen er tyndere end pladetykkelsen.   Alle gravering håndteres automatisk, og der er ikke behov for selektion.

-Opdateringer, der bare gælder OneCNCXR2 Drejebænk
Der var en ændring i udstationering af G71 cyklusser i OneCNCXR2 Drejebænk at rette linie nummerering grundet den ekstra X-clearance værdier sættes.
OneCNCXR2 drejebænk har nye simulering, hvor vi nu har en særskilt simulation vindue til at overholde Windows Vista grafiske krav.

-Opdateringer, der bare gælde for OneCNCXR2 Mill serien
OneCNCXR2 Milling Indlæg er blevet modificeret til at have ny udstationering evne tilføjes at håndtere Heidenhain serie 200 cykler i alle former for multi akse fly.

Heidenhain cykler kræver foder værdier uden præfikset "F" ved hjælp af denne nye mulighed {-F} et minus i parentesen eliminerer "F" i foder værdier cyklus.

OneCNCXR2 Mill Drill funktioner tilbage plot rutiner blev ændret for at håndtere bagsiden plot borecyklusser og anvende dem til laget Back plot.

OneCNCXR2 Mill Profile funktion nu sætte nul grader og radius nul skaber ikke dublerede koordinater i udstationering.

OneCNCXR2 Milling serien har ny udjævning teknologi tilføjet til SMT samt bestanden værktøjsbaner til at hjælpe med at fjerne overskydende kode. Dette har vist sig at være et løft i maskinens effektivitet kode samt en meget glattere værktøj sti.

Læs mere ...